3malook.si

Darilni paketi

Darilni paket za verske priložnosti


Na zalogi

Podarite svečanmu obdarjencu večni spomin: Paket za verske priložnosti. V njem boste našlikocko C60 težko kar 0,5 kg in podstavek CO7676! Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo vašo idejo v 3D predogled. Izbirate lahko iz mnogo različnih motivov, kot so 3D angelčki, Jezusi in drugi verski simboli. Cena za vas vključuje: 1. poljubno dolgo […]... preveri več.


59.80€ vključno z DDV        

Darilni paket za dojenčke


Na zalogiOdlična cena

Podarite ob rojstvu večno darilo: Paket za dojenčke V njem boste našli mali srček, srebrn podstavek LB65 in 1x predelavo 2D-3D. Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 sliko čim boljše ločljivosti (digitalne kvalitete). Predelano datoteko pa nato za večno zapišemo v […]... preveri več.


55.00€ vključno z DDV
Redna cena: 67.70€        

Darilni paket za zaljubljene


Ni na zalogiOdlična cena

Podarite vašemu partnerju najlepše darilo: Paket za zaljubljene V njem boste našli srednji srček, podstavek LB65 in 2x predelavo 2D-3D. Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 sliko čim boljše ločljivosti (digitalne kvalitete). Predelano datoteko pa nato za večno zapišemo v optični […]... preveri več.


80.00€ vključno z DDV
Redna cena: 95.60€        

Darilni paket za rojstni dan


Ni na zalogiOdlična cena

Podarite slavljencu najlepše darilo: Paket za rojstni dan V njem boste našli kocko C80 težko kar 1,3 kg, 1x predelavo osebe iz 2D v 3D ter podstavek CO1010. Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 sliko čim boljše ločljivosti (digitalne kvalitete). Predelano […]... preveri več.


117.70€ vključno z DDV        

Darilni paket za mlado poročenca


Na zalogiOdlična cena

Podarite mlado poročencema najlepše darilo. V njem boste našli posebno belo darilno embalažo s svileno notranjostjo, kvader R110 težak kar 1,4 kg, 2x predelavo osebe iz 2D v 3D ter podstavek iz srebrne plastike CO7676. Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 […]... preveri več.


150.60€ vključno z DDV        

Darilni paket za družino


Na zalogiOdlična cena

Podarite družini najlepše darilo: V paketu boste našli kvader R110 težak kar 1,4 kg, 3x pretvorbo osebe iz 2D v 3D ter podstavek CO7676. Za vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 sliko čim boljše ločljivosti (digitalne kvalitete). Predelano datoteko pa nato za […]... preveri več.


163.50€ vključno z DDV