Potek naročila


Predelava iz 2D slike v 3D lasersko gravuro znotraj kristala: 

1. Izberite si željen izdelek iz našega širokega izbora kristalnega stekla.

2. Naročite željen izdelek in pošljite sliko, katero želite predelati iz 2D v 3D (doplačilo 17,90 eur z ddv na osebo). Poleg predelave lahko brez doplačila vgravirate poljubno število tekstov in željenih 3D modelov.

3. Počakajte na e-sporočilo ali pa klic naše ekipe, ki se bo potrudila da na vaše povpraševanje odgovori kar se da hitro.

4. Uskladitev naročenega izdelka preko predogledov, vse dokler vam izdelek ne bo všeč. Steklen izdelek bo proizveden natančno tako kot se vidi v potrjenem predogledu.

5. Plačilo izdelka po prevzemu / nakazilu na TRR. 

Izbor 3D modela / 2D slike in napisa po vašem okusu: 

1. Izberite si željen izdelek iz našega širokega izbora kristalnega stekla.

2. Naročite željen izdelek in nas pokličite ali napišite na e-pošto kakšen 3D model oziroma 2D sliko (logotip,…) bi želeli imeti v vašem steklenem izdelku.

3. Počakajte na e-sporočilo ali pa klic naše ekipe, ki se bo potrudila da na vaše povpraševanje odgovori kar se da hitro.

4. Uskladitev naročenega izdelka preko predogledov, vse dokler vam izdelek ne bo všeč. Steklen izdelek bo proizveden natančno tako kot se vidi v potrjenem predogledu.5. Plačilo izdelka po prevzemu / nakazilu na TRR.

3D model lahko izberete iz preko 45 različnih kategorij: Ljubezen, valentinovo, poroka, vera, Horoskopi, avtomobili, živali, filmi, plovila, zgradbe, znanstvena fantastika, orožje, šport, prazniki, motorji… Če željenega 3D modela nimamo in je na voljo v brezplačnih bazah ga priskrbimo mi!Za več informacij pišite na info@3malook.si oziroma kličite na 070 389 909.

ROK DOSTAVE BLAGA: Ob normalnem obsegu povpraševanj po izdelkih podjetja 3ma d.o.o. iz lastne zaloge je dobavni rok 5-7 delovnih dni. V primeru bolj kompleksnega naročila, se rok v skladu z dogovorom z kupcem lahko podaljša.

Podjetje 3ma d.o.o. v skladu z 2. odstavkom 7. člena ZEPT shranjuje besedila pogodbe in je na podlagi povpraševanja po besedilu pogodbe na razpolago vsem kupcem, na katere se to besedilo pogodbe nanaša.