Varovanje podatkov


            Obveza k varovanju podatkov: 

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. V namen boljšega spoštovanja vaše zasebnosti izdajamo to podstran z osnovnimi informacijami. Tako boste lažje razumeli naše internetne informacijske prakse in izbire ki jih imate na voljo glede zbiranja zasebnih podatkov. Ta spletna stran je vedno dosegljiva na dnu odprtega zavihka.

Informacije, ki jih zbiramo:

To sporočilo se nanaša na vse informacije zbrane znotraj domene 3malook.si. Na nekaterih straneh lahko naročite produkte, oddate povpraševanja ali pa se registrirate kot uporabnik. Različni tipi informacij, ki jih zbiramo na teh straneh so:ImeNaslovNaslov E-pošteTelefonska številkaitd.

Kako uporabljamo informacije:

Informacije uporabljamo ko izpolnjujemo naročila in ko odgovarjamo na povpraševanja. Teh informacij ne delimo z tretjimi osebami razen ko je nujno, da naročilo izpeljemo (npr. ko se izdelek nekomu podari).

Vedno odgovarjamo na enake e-poštne naslove ki so nam napisali sporočilo. E-poštni naslovi prav tako niso uporabljeni za kakršne koli druge namene in niso deljeni z tretjimi osebami.

Na naši spletni strani se je možno registrirati.

Ne razkrivamo podatkov tretjim osebam ali institucijam za namene identifikacije posameznikov.

Nikoli ne uporabljamo zasebnih informacij, ki so nam bile zaupane na kakršen koli način, ki bi ogrožal izdajatelja informacij. Uporabniki storitev 3malook imajo vedno možnost izstopa iz registra in sistema ter prepovedati uporabo podatkov za interno uporabo.

Naša zaveza k varovanju podatkov:

V namen preprečitve nepooblaščenega dostopa do podatkov in pravilne rabe podatkov ter ohranjanja podatkov smo vzpostavili primerne fizične in elektronske prepreke. Vzpostavili smo tudi zadostne managerske postopke za namen varovanja informacij, ki jih pridobimo na domeni 3malook.si.

Vaši podatki so vedno na voljo pod zavihkom moj račun.

Kako nas lahko kontaktirate?

Za kakršna koli vprašanja glede zasebnih podatkov smo na voljo na števiki 070-389-909, lahko pa nam tudi pošljete email na info@3malook.si. Vašo skrb jemljemo izjemno resno.

Za varovanje Vaših osebnih podatkov bomo tudi v nadaljnje skrbeli v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).