Reklamacije


Morebitne napake (zlomljen, obkrušen, popraskan kristal) na  izdelku narejenem v podjetju 3malook ( bivši Looxis ), ki jih kupec opazi po prejemu izdelka je potrebno nemudoma sporočiti na naš e-poštni naslov info@3malook.si ali pa na telefonsko številko 070-389-909. Po obravnavi napake izdelek bodisi popravimo ali zamenjamo z novim.

Če je bil kristal neustrezno zapakiran in se je poškodoval pri transportu se zavezujemo, da vam bomo v zakonsko določenem roku izdelali novega.

V primeru, da stranka potrdi zadnji predogled pred gravuro in se ob prejemu izdelka ne strinja z graviranim motivom se reklamacija ne upošteva. To velja tudi v primeru slabše kakovosti gravure zaradi slabe fotografije, ki nam jo stranka pošlje. Vsekakor pa stranko že ob poslani fotografiji slabše kvalitete o tem riziku obvestimo. V primeru potrditve izbrane 3D ali 2D globinske gravure s strani stranke izdelek vseeno izdelamo.

GARANCIJA

Podjetje 3ma d.o.o. garantira za vse gravure, ki so izdelane v globinski tehniki v kristalu Opti White Premium K9. Garantiramo, da:

1. Bo gravura optično identičnega izgleda kot ob prejetju

2. Kristalno steklo ne bo počilo v temperaturnem razponu -15C do +40C 

3. Bo kristalno steklo ob prevzetju intaktno; brez prask in odrgnin

Garancija na ostale dele, dodatke kristalnemu steklu ( kovina, ura, podstavek) velja 1 leto od izdaje računa.

Garancija ne velja na kapaciteto baterijskih vložkov v izdelkih.

Garancija je veljavna le ob predložitvi računa / potrdila o nakupu.