Dodatna ponudba


STORITEV PRETVORBE IZ 2D v 3D

Za Vas s posebno tehniko obdelave pretvorimo poljubno sliko iz 2D v 3D oblak točk. Za storitev potrebujemo le 1 sliko čim boljše ločljivosti (digitalne kvalitete). Predelano datoteko pa nato za večno zapišemo v optično kristalnem steklu vrhunske kvalitete K9 Opti White Premium.

Predelavo se da izdelati tudi iz fizične slike, le dogovoriti se moramo za prevzem.

Cene predelav se začnejo že pri 18,90 EUR Z DDV / OSEBO od treh oseb naprej pa le po 16 EUR Z DDV / osebo!

Ostali objekti se ocenjujejo po predogledu.S

Nudimo tudi idejno vodenje projektov za namene darilnih gravur (pokali, poslovna darila), od zasnove do ideje. Povpraševanje je neobvezujoče: Vi nam zaupajte svoje želje, mi pa jih bomo za večno vgravirali v notranjost optičnega kristala K9 Opti White Premium.

Sodelovanje je z novo programsko opremo izjemno enostavno, hitro in pregledno, saj omogoča usklajevanje preko predogledov iz kar štirih različnih kotov naenkrat.

Zaupajte nam, da postanemo vaš dobavitelj darilnih programov in zaupanje vam bomo povrnili z najbolj kvalitetnimi storitvami in izdelki v Sloveniji po izjemno konkurenčnih cenah!

Dodatno vam ponujamo tudi oblikovanje logotipov, 3D materala (video posnetkov) in še mnogo več! 

Pišite nam na info@3malook.si.

STORITEV GRAVIRANJE NA VAŠ MATERIAL

NOVO! Ponujamo vam posebno gravuro bele barve v vrsto temnejših materialov kot so: Les (temnejše barve), Plastika (telefoni), Karton (darila embalaža), jeklo, itd. Gravura je lahko kakršne koli oblike, predelamo jo mi. Pred gravuro se izdela tudi predogled.

Priporočene so večje serije, saj z izdelanim modelom hitro pade cena. Zaradi karakteristik stroja so mogoče gravure edino na ravno površino ter velikosti največ 500x300x75 mm oz 500x200x120 mm.

Prednost naše gravure je, da je pod-površinska in se je tako praktično ne čuti na otip dlani!

Cena za 1 uro graviranja je 60 € brez ddv.