Pogosta vprašanja


1. Kako gravirate 3D ali 2D modele v kristalno steklo?

 Modele najprej s posebnimi programi pretvorimo v oblak točk, nato pa kristalno steklo vstavimo v stroj. Tam se podoba za večno vtisne preko več tisočev takih točk. Točke nastanejo, ko se gorišče laserskih žarkov združi v notranjosti kristalnega stekla. Energija je tako velika, da se v izjemno majhni točki za večno spremeni strukutra oz. se stali. Laserski žerek je natančno usmerjen preko računalnika, model pa se ustvari preko tisočev točk. Proces se imenuje Vitrografija. 

2. Kakšne oblike in velikosti kristalnega stekla ponujate?

 Podjetje 3malook ( bivši Looxis ) ponuja več kot 400 različnih oblik kristalnega stekla Opti White Premium K9. Na naši spletni strani so prikazani le najbolj popularni modeli. Če iščete kakšne posebne oblike kristalnega stekla nas lepo prosim pokličite na 070-389-909 ali pišite na info@3malook.si.   

3. Ali lahko mojo 2D sliko spremenite v 3D model? 

Da, naši vešči in izučeni oblikovalci uporabljajo najnovejše programe in tehnologijo za pretvorbo slik iz dveh dimenzij v tri dimenzije. Pošljite nam sliko, za ostalo poskrbimo mi! 

4. Ali lahko gravirate 3D model motocikla?

 Seveda lahko! Povejte nam kateri model bi radi, mi pa ga bomo pridobili za vas in ga pretvorili v krasno 3D globinsko gravuro! 

5. Ali lahko spremenite logotip mojega podjetja v 3 dimenzionalno gravuro?

 Seveda lahko; pošljite nam vaš logotip v poljubni obliki, mi pa ga bomo pretvorili za vas. Kot vedno vam bomo prej poslali predogled, vi pa boste povedali ali ste z njim zadovoljni. Za več nam pišite na info@3malook.si

6. Katere tipe datotek sprejmete? 

Sprejmemo praktično vse znane tipe datotek.

7. Ali bo ozadje moje slike vidno v 3D laserski gravuri?

 V konverciji iz 2D v 3D žal ozadje ne bo vidno, imate pa možnost ozadja pri gravuri 2D. Za vas ga lahko brez doplačila tudi odstranimo.

8. Imate kakšne omejitve pri uporabi fotografij za namene 3D globinske laserske gravure?

 Uporabimo lahko večino fotografij, večja resolucija pa pomeni lepšo gravuro. Izogibamo pa se zamegljenim oziroma temnim fotografijam. Če izbrane fotografije ne moremo uporabiti za 3 dimenzionalno graviranje v kristalno steklo, vas bomo nemudoma kontaktirali. 

9. Ali lahko vidim dokaz o gravuri pred naročilom? 

Vsekakor lahko! Naše kupce spodbujamo k aktivnemu oblikovanju in personaliziranju svojega kristalnega izdelka najvišje kvalitete. Dokaz o gravuri je zadnji potrjeni predogled; Zavezujemo se, da bo gravura izgledala vsaj tako dobro kot na predogledu. Gravure v resnici seveda izgledajo še precej boljše zaradi boljšega kontrasta. 

10. Imam nenavadno željo za globinsko gravuro, ali vas še vedno lahko kontaktiram?

 Absolutno! Naš tim se vedno veseli vsakega novega izziva. Kontaktirajte nas na info@3malook.si oziroma pokličite na 070 389 909 in vašo idejo bomo spremenili v čudovito globinsko gravuro v kristalu najboljše kvalitete na svetu!