Programska oprema


Je drugi ključ do spremenjenega sistema e-naročanja. Podjetje 3malook je ponosen lastnik več kot 10 specialnih programskih orodij, s katerimi izdelujemo najboljše 3D globinske laserske gravure v Sloveniji! Med drugim uporabljamo:

  • Programsko opremo za profesionalno pretvarjanje datotek vseh vrst 3D in 2D tehnike v poseben zapis .CAD, ki v sebi nosi podatke o točkovnem oblaku. Pred kratkim je podjetje zaključilo dolgoletno investicijo v nadgradnjo programske opreme s katero lahko povečamo število točk (gostoto) v enakih modelih kar za 100%!
  • Programsko opremo za takojšnje branje in predelavo vseh vrst 3D in 2D datotek, med drugim:   

3D-Format .obj.dxf.stl.igs.wlr.stp.3ds.3dm.max 2D (Vektor) .dwg

.cdr  .eps.ai.wmf.plt  2D .jpg  .bmp .tif.gif.png S pomočjo vrhunske programske opreme vam tako kot edini na trgu ponujamo pravo elektronsko naročanje iz vašega naslonjača. Ob prejemu naročila in navodil se vedno najprej izdela popolno natančen 3 dimenzionalen predogled graviranja iz štirih smeri. Tako se lahko poljubno usklajujemo glede želene gravure, vi pa na koncu potrdite izbran predogled. Izdelava predogledov je vedno vključena v ceno.Edini imamo zbirko preko 10.000 različnih objektov, ki jih lahko izberete za gravuro. Če si želite povsem svojega, pa vašo zamisel izdelamo hitro in natančno!Objekti obsegajo področja: horoskop, živali, rastline, poroka, ljubezen, vera, avtomobili, letala, šport, logotipi znamk, filmi,… Vi si le izberite željeni izdelek, mi pa vam bomo izdelali želeni objekt s personalizirano 3D lasersko gravuro v notranjosti kristala.